Samsung s10 och mobilskal

Författare:

Expediten pekade mig åt en hylla med en massa plastkartonger. Den gick från golv till tak och det tycktes finna ett så stort antal produkter att jag omöjligt skulle kunna räkna dem. Ett mobilskal till Samsung s10. Vad betydde det ens? Jag hade absolut ingen aning.

Kanske är det på sin plats att ge lite bakgrund. Anledningen till att det var jag, av alla gudsförgätna personer, som skulle skaffa Samsung s10 mobilskal var denna: Min son är sjuk och sängliggandes hemmavid. Jag har frågat honom vad han vill att jag ska handla och komma bort med. Han har inte gett mig några svar mer än ”Ingenting tack” fram till idag. Idag ville han nämligen att jag skulle skaffa ett mobilskal till något som hette Samsung s10.

Jag förstod att det hade med mobiltelefoner att göra. Helt befriad från allt vad tekniksamhälle är jag inte. Jag har själv en mobil. Jag vet visserligen inte vad det är för en sort. Kanske är det en Samsung s10 också, och kanske skulle jag skaffa mobilskal till den? Det är en alldeles för vild gissning förstås. Idag skulle jag fokusera på sonens Samsung s10 och hans nya mobilskal.

Jag vände mig om mot hyllan som pekades på. Sedan girade jag tillbaka som för att se om det var ett skämt. Hade de ingen serviceanda i butiker längre. Killen som knappt kan ha varit äldre än 19 år log mot mig och vände sedan blicken mot köns näste. Jag stegade fram till väggen med plastförpackningarna. Så det där var alltså mobilskal till Samsung s10. Var alltihop det eller fanns det också andra sorter? Denna fråga fick jag förstås inget svar på eftersom den enda jag hade att ställa den till var mig själv. Jämmer och elände. Hur skulle det här gå?

Jag tittade och läste så gott jag kunde. Jag hade nämligen glömt mina glasögon hemma. Jag vände och jag vred och jag kisade och jag beslutade mig till slut för en produkt. Förhoppningsvis var det ett mobilskal till Samsung s10 men om detta fanns förstås inga garantier.

Då mitt nummer dragits igen så gick jag fram till kassan. Samma kille mötte mig. ”Perfekt, sådär ja, då ska vi se, då blir det 239 kronor”. Jag fick inget svar på om varan var ett mobilskal till Samsung s10. Detta vågade jag heller inte fråga. Det återstod helt enkelt att se.

Jag återkommer med upplösningen om Samsung s10 och mobilskal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *